banner1.jpg
003.jpg
002.jpg
004.jpg

Dé stukadoor

voor elke klus

neem contact op

Werkzaamheden

Met pleisterwerk geven we muren of plafonds

Pleisteren

Met pleisterwerk geven we muren of plafonds een gladde afwerking. Daarna kunnen ze verder afgewerkt worden door bijvoorbeeld te behangen of te sauzen. Omdat het de ondergrond is voor de eindafwerking, komt het pleisteren erg nauw. Strak pleisterwerk is dus echt vakwerk.

Sierpleister is een mooie afwerking van uw muren

Sierpleisteren

Sierpleister is een mooie afwerking van uw muren. Er zijn verschillende soorten sierpleister, waarvan spachtelputz en granol waarschijnlijk het meest bekend zijn. We kunnen sierpleister in verschillende diktes aanbrengen van 1 tot 4 millimeter. Vaak kunnen we het in kleur aanbrengen, dat scheelt u weer schilderwerk. Sierpleister is makkelijk schoon te maken en kan tegen een stootje.

Beton ciré oftewel betonlook

Beton ciré

Beton ciré oftewel betonlook  is een stucsoort met bijzondere eigenschapen. Het hecht op vrijwel iedere ondergrond, het is slijtvast, watervast en hygiënisch. Deze eigenschappen maken beton ciré uitermate geschikt voor keukens (ook aanrechtbladen) en badkamers. Zelfs op badkamervloeren kunnen we betonlook aanbrengen.

Het kenmerk van schuurwerk zijn de mooie waaiers.

Schuurwerk

Het kenmerk van schuurwerk zijn de mooie waaiers. Het heeft een licht korrelige structuur en kan alleen op plafonds worden aangebracht. Een plafond met schuurwerk geeft uw woning een warme sfeer en chique uitstraling. 

Stukadoren van buitengevels

Stukadoren van buitengevels

Uw oude buitenmuren weer als nieuw of een andere uitstraling voor uw woning? Denk dan eens aan het stukadoren van de buitenmuren. Daar frist uw woning echt van op. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is?

  • Het werkgebied van Stukadoorsbedrijf Carlo de Bruin omvat de regio Geldermalsen, Leerdam, Zaltbommel, Tiel en Culemborg.