banner1.jpg
003.jpg
002.jpg
004.jpg

Dé stukadoor

voor elke klus

neem contact op

Over Carlo

Carlo de Bruin zit al sinds 2002 in het stukadoorsvak. Voor iemand die graag met zijn handen werkt en mooie dingen wil creëren een vanzelfsprekende keuze. Na de afronding van zijn vakopleiding heeft Carlo als stukadoor in loondienst de kneepjes van het vak geleerd. In 2014 startte hij zijn eigen bedrijf. En met succes, Carlo heeft inmiddels een uitgebreide en tevreden klantenkring opgebouwd.


‘Het is leuk om tevreden klanten te zien en ik hou van de variatie in mijn werk. De ene week sta ik een nieuwe woning af te werken en de week daarna mag ik oude kerkmuren restaureren. Maar wat voor opdracht het ook is, van stucwerk wordt het altijd mooier!’


Stukadoorsbedrijf Carlo de Bruin is gevestigd in Est. Veel opdrachten komen dan ook uit de regio Culemborg, Tiel, Leerdam en omgeving. Maar ook daarbuiten is het stukadoorsbedrijf ondertussen bekend en gewaardeerd. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen?

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden

Betonlook tuintafels

‘Voor de hobby’ maakt Carlo tuintafels op maat met een blad van beton ciré. Robuuste tafels bestand tegen weer en wind. Interesse?

  • Het werkgebied van Stukadoorsbedrijf Carlo de Bruin omvat de regio Geldermalsen, Leerdam, Zaltbommel, Tiel en Culemborg.